Οι πλατφόρμες κρυπτονομίσματος του στοίχημα online μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο το 2023

Οι πλατφόρμες κρυπτονομίσματος του στοίχημα online μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο το 2023

Τα κρυπτονομίσματα είναι ευρέως αποδεκτά στις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών και στα αθλητικά στοιχήματα σε όλο τον κόσμο και η τάση φαίνεται να παραμένει ισχυρή το 2023.

Όλο και περισσότερες πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων αρχίζουν να επιτρέπουν στους παίκτες τους το στοίχημα online με κρυπτονομίσματα. Καθώς η τάση προσελκύει πολλούς αρχάριους, είναι σημαντικό να την προσεγγίσετε με σύνεση.

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης κρυπτονομισμάτων

Όπως και κάθε άλλη τραπεζική επιλογή που υποστηρίζεται στα αθλητικά στοιχήματα, τα κρυπτονομίσματα έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Η μέθοδος πληρωμής είναι μάλλον μοναδική και απαιτεί από τον χρήστη να έχει περισσότερες γνώσεις από αυτές που απαιτούνται για μια κανονική πληρωμή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Το κύριο πλεονέκτημα που παρέχουν τα BTC, LTC, ETH, USDT και άλλα νομίσματα σχετίζεται με τους βελτιωμένους τραπεζικούς όρους. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων έχουν υψηλότερα όρια κατάθεσης και ανάληψης για κρυπτονομίσματα και επεξεργάζονται αυτές τις συναλλαγές ταχύτερα.

Το δεύτερο πλεονέκτημα σχετίζεται με την ασφάλεια των συναλλαγών. Κάθε μεταφορά χρημάτων εγκρίνεται από ολόκληρη την αλυσίδα μπλοκ, χωρίς να αφήνει περιθώρια για τεχνικά σφάλματα και τρωτά σημεία για επιθέσεις hacking. Η ασφάλεια του ίδιου του πορτοφολιού κρυπτονομίσματος εξαρτάται κυρίως από τον χρήστη, αλλά οι συναλλαγές είναι παρ' όλα αυτά καλά προστατευμένες.

Το κύριο μειονέκτημα της χρήσης κρυπτονομισμάτων για στοίχημα online είναι η αμοιβή για τη χρήση της αλυσίδας μπλοκ. Είναι διαφορετική για κάθε διακριτικό και συνήθως είναι σταθερή ανά συναλλαγή. Αυτό καθιστά την τραπεζική επιλογή όχι και τόσο εφικτή για παίκτες με χαμηλό μπάτζετ, καθώς το τέλος θα καταναλώσει σημαντικό μέρος των καταθέσεων και αναλήψεων τους.

Συν τοις άλλοις, τα κρυπτονομίσματα είναι πιο δύσκολο να διαχειριστούν και δεν είναι ακόμη ευρέως αποδεκτά στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τις χρεωστικές κάρτες, τα αναληφθέντα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για διάφορες διαδικτυακές αγορές. Με το Bitcoin, θα πρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις να γίνει πρώτα η μετατροπή των χρημάτων.

 

Χρήση κρυπτονομίσματος στα Αθλητικά Στοιχήματα

Καθώς η επιλογή πληρωμής είναι μοναδική, το ίδιο ισχύει και για τη χρήση της στα στοιχήματα. Για να στοιχηματίσετε online με κρυπτονομίσματα, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε μια χειροκίνητη μεταφορά στο πορτοφόλι του πράκτορα στοιχημάτων. Είναι λίγο πιο δύσκολο από το να στείλετε μια πληρωμή με κάρτα ή να εγκρίνετε μια μεταφορά από ηλεκτρονικό πορτοφόλι με ένα κλικ, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο για τους λάτρεις του στοιχήματος.

Κατά τα άλλα, η προσέγγιση είναι παρόμοια με άλλες τραπεζικές επιλογές. Το πρώτο βήμα θα ήταν να συνδεθείτε στο λογαριασμό και να ανοίξετε το ταμείο. Αφού επιλέξετε το προτιμώμενο κρυπτονόμισμα ως μέθοδο κατάθεσης και εισαγάγετε το ποσό της συναλλαγής, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε για την επεξεργασία της μεταφοράς.

Οι περισσότεροι πράκτορες στοιχημάτων μετατρέπουν τα κρυπτονομίσματα στο τοπικό νόμισμα του χρήστη τη στιγμή της επεξεργασίας της μεταφοράς. Έτσι, οι παίκτες δεν τοποθετούν στοίχημα online συχνά σε απευθείας σύνδεση με το ίδιο το Bitcoin. Αντ' αυτού, συνήθως μετατρέπουν το τοπικό τους νόμισμα πίσω σε κρυπτονόμισμα όταν εξαργυρώνουν τα κέρδη τους.

 

Θα είναι μεγάλο το 2023;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η τάση των κρυπτονομισμάτων ήταν ισχυρή στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων. Κάθε μήνα όλο και περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων αρχίζουν να τα δέχονται για καταθέσεις και αναλήψεις και η δημοτικότητα αυτής της τραπεζικής επιλογής δεν φαίνεται να μειώνεται. Οι εταιρείες στοιχημάτων με άδεια στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν νομικά ζητήματα με την προσθήκη κρυπτονομισμάτων στις πλατφόρμες τους, αλλά είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να αποδέχονται αυτή την τραπεζική επιλογή.

Με τις πρόσφατες διακυμάνσεις στις τιμές του Bitcoin και του Ethereum, οι περισσότεροι χρήστες έχουν στραφεί στα λεγόμενα σταθερά νομίσματα όπως το USDT. Η αξία τους είναι συνδεδεμένη με τα κανονικά νομίσματα, εξαλείφοντας την επίδραση αυτών των διακυμάνσεων των τιμών. Ορισμένοι χρήστες έχουν επίσης στραφεί σε νομίσματα όπως το Solana, τα οποία έχουν εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών.

 

Tags