Η Jane Fonda δεν έκρυψε την αμηχανία της όταν είδε την Barbra Streisand να
τιμά τον Robert Redford στην 98η τελετή των Όσκαρ.
Η Barbra Streisand ανέβηκε στη σκηνή για το αφιέρωμα “In Memoriam”, αποτίοντας φόρο τιμής στον Redford, που έφυγε από τη ζωή στις 16 Σεπτεμβρίου 2025 σε ηλικία 89 ετών.

Τζέιν Φόντα: «Ήθελα να τον επισκεφτώ…» - Συντετριμμένη για την απώλεια του Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Η 88χρονη Jane Fonda όμως δεν μπορούσε να μην σχολιάσει με το γνωστό της χιούμορ και μια δόση παιχνιδιάρικης ζήλιας: «Γιατί η Streisand ήταν εκείνη που έκανε το αφιέρωμα; Εγώ είχα περισσότερες στιγμές μαζί του», ανέφερε στο Entertainment Tonight σε πάρτι μετά τη μεγάλη βραδιά, προσθέτοντας ότι εκείνη είχε συνεργαστεί με τον Redford σε τέσσερις ταινίες, ενώ η Streisand μόνο σε μία.
Με ένα χαμόγελο γεμάτο νοσταλγία, η Jane Fonda παραδέχθηκε: «ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του. Ο πιο όμορφος άνθρωπος και με εξαιρετικές αξίες. Έκανε τόσα πολλά για τον κινηματογράφο. Πραγματικά τον άλλαξε και ανέδειξε τον ανεξάρτητο κινηματογράφο»
Στη φετινή τελετή, που παρουσίασε ο Conan O’Brien, η διάσημη τραγουδίστρια αποθεώθηκε για την συγκινητική της εμφάνιση, ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι, κάτι που δεν είχε κάνει σε επίσημη τελετή για πάνω από μια δεκαετία. «Ήταν ένας λαμπρός και αυθεντικός ηθοποιός», είπε από τη σκηνή, προσθέτοντας με τρυφερότητα ότι οι σκηνές τους μαζί ήταν πάντα απρόβλεπτες και μοναδικές.


