Το Happy Day σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στα social media οι τιμές για τις συναυλίες
του Αντώνη Ρέμου στο Ντουμπάι και η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στις τιμές που θα έχει το βράδυ της Ανάστασης το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιστεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Μύκονο.
«Ο Αντώνης μια ζωή απολογείται γιατί είναι ακριβή η συναυλία του στη Μύκονο, στο Ντουμπάι. Γίνεται μια τέτοια συζήτηση. Καλώς ή κακώς, ο Αντώνης είναι ο νούμερο 1 επιτυχημένος τραγουδιστής στην Ελλάδα. Το να κάθεται να απαντάει γιατί είναι ακριβό το ποτό… το Ντουμπάι δεν έχει τις δικές του τιμές; Δεν είναι ένας άλλος κόσμος;», είπε η Σταματίνα.
«Να σας πω ένα άλλο παράδειγμα για να καταλάβετε; Αρχικά, αν δεν «πουλούσε», δεν θα «πουλούσε» τόσο. Είναι θέμα προσφοράς-ζήτησης. Δεύτερον, για την Ανάσταση θα εμφανιστεί στο Nammos ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Ξέρετε πόσο πάει το κεφάλι; Επειδή συνέχεια λέμε για τον Αντώνη Ρέμο. 1500 ευρώ το άτομο», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λεφτά και δεν θα τους ποινικοποιήσουμε που έχουν λεφτά και θέλουν να τα δώσουν. Εγώ δεν έχω να τα δώσω αλλά και να τα είχα, δεν θα τα έδινα», υπογράμμισε η Τίνα.