Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην παρουσίαση της νέας ταινίας
της σειράς Jurassic Park, που πραγματοποιήθηκε στο CinemaCon 2025 στο Λας Βέγκας μίλησε για το ρόλο της.
Η ηθοποιός υποδύεται την Ζόρα Μπένετ, μία ειδικό σε μυστικές επιχειρήσεις που έχει προσληφθεί για να ηγηθεί της ομάδας που θα εξάγει DNA από τα τρία πιο γιγαντιαία είδη δεινοσαύρων που έχουν απομείνει ζωντανά.
Μαζί της, ο Τζόναθαν Μπέιλι ως Δρ Χένρι Λούμις και ο Μαχερσάλα Άλι, που υποδύεται τον συνεργάτη της, Ντάνκαν Κινκέιντ.
Σκάρλετ Γιόχανσον: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα να παίξω σε μια ταινία Jurassic»
«Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα να παίξω σε μια ταινία Jurassic, το ονειρεύομαι εδώ και 15 χρόνια. Κάθε φορά που άκουγα ότι ετοιμάζεται νέα ταινία, επικοινωνούσα και έλεγα »είμαι διαθέσιμη», χωρίς να με νοιάζει ο ρόλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Έντουαρντς
Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Γκάρεθ Έντουαρντς περιγράφοντας με χιούμορ πώς γεννήθηκε το ενδιαφέρον του για το πρότζεκτ, ανέφερε: «Έπασχα από μια σπάνια παιδική »πάθηση», όπου ένιωθα την ανάγκη να βλέπω το »Jurassic Park» τουλάχιστον δέκα φορές τον χρόνο. Για πολύ καιρό πίστευα ότι δεν υπάρχει θεραπεία, μέχρι που πέρσι έλαβα αυτό το θαυματουργό email με ένα σενάριο συνημμένο».
Η Γιόχανσον επαίνεσε τον σκηνοθέτη για την επιμονή του να κάνει την ταινία όσο πιο ρεαλιστική και αυθεντική γινόταν, κάτι που τους οδήγησε σε γυρίσματα σε πραγματικά απομονωμένες τοποθεσίες. Ο Έντουαρντς εξήγησε ότι στόχος του ήταν το κοινό να νιώσει ότι ζει «μια εμπειρία σαν τρενάκι του τρόμου».