Αν Χάθαγουεϊ: «Έπρεπε να φιληθώ με 10 διαφορετικούς άντρες σε οντισιόν, ήταν αηδιαστικό»

Αν Χάθαγουεϊ: «Έπρεπε να φιληθώ με 10 διαφορετικούς άντρες σε οντισιόν, ήταν αηδιαστικό»

Η Αν Χάθαγουεϊ

λέει ότι έπρεπε να φιλήσει 10 άντρες κατά τη διάρκεια μίας «αηδιαστικής» οντισιόν χημείας πριν απο μερικά χρόνια και αυτό για να μην την χαρακτηρίσουν «δύσκολη» στην αρχή της καριέρας της Σε συνέντευξη στο V Magazine, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στις αρχές της καριέρας της και στην εμπειρία, που όπως, είπε συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 τονίζοντας ωστόσο ότι ήταν μία τελείως διαφορετική εποχή.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Τη δεκαετία του 2000 θεωρείτο φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις». Και πρόσθεσε: «Μου είπαν: “Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;”. Και σκέφτηκα: “Κάτι τρέχει με μένα;”, γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό».

 

Η Χάθαγουεϊ δήλωσε ότι ήταν πολύ νέα και είχε «τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί “δύσκολος”. Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε. «Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει», είπε. «Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα το ξέρουμε καλύτερα». Δεν ανέφερε ούτε την ταινία ούτε και κανέναν ηθοποιό ονομαστικά.

H Άν Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Idea of You» του Amazon Prime που έκανε πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου. H Αν Χάθαγουεϊ ως Solène ενσαρκώνει μία 40χρονη ανύπαντρη μητέρα η οποία ερωτεύεται τον 24χρονο Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), – τον πιο σέξι νεαρό τραγουδιστή ροκ μπάντας στον κόσμο -, έπειτα από συνάντηση τους στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

newsbomb

Tags