ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα, πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στο Σύβοτα.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 3ήμερο, για 2 άτομα με πρωινό στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου


Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, σε μια προνομιακή θέση και σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα. Έχει χτιστεί σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη φυσική ομορφιά και εκτείνεται σε συνολικά 25.000 τ.μ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική και την αισθητική των χώρων του, οι οποίοι εναρμονίζονται απόλυτα στο φυσικό κάλλος του τοπίου. Περιτριγυρίζεται από κατάφυτους κήπους που φιλοξενούν τη χαρακτηριστική βλάστηση της πανέμορφης Κορινθιακής γης.

Η φιλοσοφία λειτουργίας και ο σχεδιασμός του Alkyon Resort Hotel & Spa, βασίζονται στην ιδέα ότι η φιλοξενία γίνεται αξέχαστη, όταν είναι εμπειρία όλων των αισθήσεων. Κάθε χώρος και υπηρεσία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν στο επίκεντρο τον επισκέπτη και τη μέγιστη απόλαυση κατά τη διαμονή του. Το συγκρότημα λειτουργεί όλο τον χρόνο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση διαμονής υψηλών απαιτήσεων, κάθε εποχή του χρόνου. Διαθέτει συνολικά 8 κτίρια καταλυμάτων, προσφέροντας διαφορετικούς τύπους διαμονής για να καλύψουν κάθε ανάγκη και προσδοκία.

Οι επισκέπτες του συγκροτήματος μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους, σε φιλόξενους και πολυτελείς χώρους. Καταπράσινοι κήποι, εντυπωσιακά αίθρια, πολυτελή καθιστικά με τζάκι και μαγευτικές πισίνες, δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό, για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Το συγκρότημα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κέντρο υγείας & ευεξίας, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το Alkyon Resort Hotel & Spa έχει εύκολη πρόσβαση οδικώς, αλλά και μέσω του προαστιακού σιδηρόδρομου.. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σημαντικούς αρχαιολογικούς προορισμούς και αξιόλογους πολιτιστικούς χώρους.


www.alkyonhotel.gr

 

Νικητής του διαγωνισμού ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Tags