Το Τυχερό Τηλέφωνο του Love 97,5

Previous Next

Και αυτή τη χρονιά, το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σας ταξιδεύει στους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Στείλε το μήνυμα σου, γράφοντας ΠΡ (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστολή στο 19600 (Mediatel 1,24€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%-20%, βάσει μηνιαίου λογαριασμού. Γραμμή παραπόνων: 2142148020. Όροι διαγωνισμού www.loveradio.gr), συντονίσου καθημερινά με το Δημήτρη και την Ιωάννα, στο Full in LOVE Breakfast και μόλις σε καλέσουν, απάντησε με τη μαγική φράση «Love 97,5 Καλημέρα».

 

Αυτήν την εβδομάδα, ο LOVE 97,5 και ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, Manessis Travel, σε ταξιδεύουν στη υπέροχη Ρώμη. Ένα ιδιαίτερο και άκρως ρομαντικό ταξίδι, για ερωτευμένους και όχι μόνο. Διεκδίκησε ένα τριήμερο, με αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό και με μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο προορισμού. Συντονίσου καθημερινά από τις 7 μέχρι και τις 10 το πρωί στο "Full in Love Breakfast" με τον Δημήτρη και την Ιωάννα και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό. Η μεγάλη κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

Ταξίδεψε στη Ρώμη με τον LOVE 97.5 και τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Ελλάδας, Manessis Travel. 

 

Η νικήτρια για το 3sixty hotel στο Ναύπλιο είναι ο Αντώνης Καρπούζος. Συγχαρητήρια!!

 

 

Tags