Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού του Love 97,5 «Πάσχα στην Πάρο» είναι η...

Η Αναστασία Λιασκώνη-Κορδολαίμη (@Anastasia Liaskoni-Kordolaimi) έκανε like & share το post του διαγωνισμού στη σελίδα του Love Radio 97.5 στο facebook και κέρδισε μία 4ήμερη απόδραση στην Πάρο, για τις ημέρες του Πάσχα, για 2 άτομα και έως ένα παιδί μέχρι 12 ετών, που αναλυτικά περιλαμβάνει :

* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για 2 άτομα και ένα αυτοκίνητο με το ολοκαίνουριο Νήσος Σάμος, της μεγαλύτερης ελληνικής ακτοπλοϊκής εταιρίας Hellenic Seaways για το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Πειραιάς με αναχώρηση την Μ. Παρασκευή στις 16.30 και επιστροφή στον Πειραιά τη Δευτέρα του Πάσχα στις 21.00.

* Πολυτελή διαμονή για 4 ημέρες (3 νύχτες) με πλήρη διατροφή (πρωινό-γεύμα-δείπνο) για δύο ενήλικες και έως 1 παιδί μέχρι 12 ετών στο κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής Galatis Hotel στην παραλία της Αλυκής της Πάρου με άφιξη την Μ. Παρασκευή 14/4 και αναχώρηση τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4.

 

* 4ήμερη παροχή αυτοκινήτου με παραλαβή την Μ. Παρασκευή το πρωί και παράδοση την Τρίτη του Πάσχα το πρωί, από την ελληνική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Halivelakis Rent A Car & Moto, με γραφεία σε Αθήνα-Σκιάθο και Κύθνο.

Για τη χρήση αυτοκινήτου τονίζουμε ότι θα πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα για την προ-δέσμευση του ποσού απαλλαγής μικτής ασφάλειας.

Αναστασία συγχαρητήρια και το Πάσχα στην Πάρο να σου μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Our website is protected by DMC Firewall!