Η τυχερή που κέρδισε το ταξίδι στην Βουδαπέστη είναι...

Η Ευτυχία Κωστοπούλου έκανε like & mention μία φίλη της στο post του διαγωνισμού του Love 97,5 στο Instagram και κέρδισε το ταξίδι στην Βουδαπέστη!3ήμερη διαμονή (2 νύχτες) για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο 4* ξενοδοχείου με πρωινό και τα αεροπορικά της εισιτήρια από το ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos (www.smileacadimos.gr) με προορισμό την Βουδαπέστη, εντελώς δωρεάν!

Η τυχερή έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης του ταξιδιού από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017, εκτός εορταστικών περιόδων (Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα κα.) και τοπικών συνεδρίων ή εκθέσεων.

Ευτυχία συγχαρητήρια και καλό σου ταξίδι!

 

 

Ο Love 97,5 ως χορηγός επικοινωνίας στο ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα Love Goes To The Movies, που θα είναι αφιερωμένο στις ωραιότερες μελωδίες αγάπης στην ιστορία του κινηματογράφου και θα μας χαρίσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στις 13 & 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς, εξασφάλισε για τους ακροατές του ένα μοναδικό ταξίδι στην Βουδαπέστη!

800x545love songs

Ενας τυχερός θα κερδίσει 3ήμερη διαμονή (2 νύχτες) για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο 4* ξενοδοχείου με πρωινό και τα αεροπορικά του εισιτήρια από το ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos (www.smileacadimos.gr) με προορισμό την υπέροχη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, εντελώς δωρεάν!

Hungary Budapest Parliament Building 219158107

Για να μπεις στη μεγάλη κλήρωση :

Βρες το post στη σελίδα του Love στο Facebook και κάνε like & share

ή το tweet στο Love twitter και κάνε follow & retweet

ή το post στο Instagram του Love και κάνε like & mention έναν ακόμα follower.

Συντονίσου καθημερινά στους 97,5, άκουσε όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού, λάβε συμμετοχή αναδημοσιεύοντας τον διαγωνισμό στους λογαριασμούς σου στα social media και μπες στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Full In Love Breakfast 6 με 10 το πρωί!

Ο τυχερός θα έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης του ταξιδιού από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017, εκτός εορταστικών περιόδων (Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα κα.) και τοπικών συνεδρίων ή εκθέσεων.

hungary budapest xmas 135502004

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd