Το νέο videoclip του Γιώργου Σαμπάνη....

Ο Γιώργος Σαμπάνης μεταφέρει στις οθόνες την ιδιαίτερη εκδοχή μίας τραγικής ερωτικής ιστορίας με ένα video clip έργο τέχνης...

Το μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης «ζωντανεύει» ο Γιώργος Σαμπάνης στο αριστουργηματικό video clip της νέας επιτυχίας του. Δέκα συγκλονιστικά τραγούδια περιέχονται στα «Λόγια Που Καίνε», την καινούρια δισκογραφική δουλειά του υπέρμετρα ταλαντούχου τραγουδιστή και δημιουργού που κυκλοφορεί από τις αρχές Δεκεμβρίου. Δύο χρόνια μετά το πλατινένιο CD «Μόνο Εξ Επαφής» ο Γιώργος Σαμπάνης είναι έτοιμος να μας προσφέρει νέες συγκινήσεις, αφού η επιτυχία του καινούριου δίσκου του είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Για άλλη μία φορά, τις συνθέσεις υπογράφει με μαεστρία ιδιοχείρως ο Γιώργος Σαμπάνης, παραχωρώντας το έργο των στίχων στην ποιητική πένα της Ελεάνας Βραχάλη. Ακούστε ολοκληρωμένο το «Λόγια Που Καίνε», το νέο δίσκο του Γιώργου Σαμπάνη .

Το άλμπουμ υποδέχτηκε το «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά», ένα τραγούδι που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή και έγινε άμεσα επιτυχία. Για να υλοποιηθεί το εντυπωσιακό και ανεπανάληπτο video clip για τα ελληνικά δεδομένα που οπτικοποιεί το «Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» κλήθηκαν να συνεργαστούν δύο ταλαντούχοι σκηνοθέτες: Ο Γιάννης Δημολίτσας και ο Γιάννης Παπαδάκος. «Ίσως πιο βαθιά κοπώ…» Μέσα από την εναλλαγή των εικόνων παίρνει «σάρκα και οστά» μία πασίγνωστη ερωτική ιστορία που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης στην τέχνη από την αρχαιότητα έως και τις ημέρες μας. Στις οθόνες μας μεταφέρεται με μία ιδιαίτερη αντίληψη η μοντέρνα εκδοχή του μυθικού έρωτα του Ορφέα και της Ευρυδίκης.

Ο Ορφέας, προικισμένος μουσικός, συνάντησε στο δάσος τη νύμφη Ευρυδίκη, την οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο έως ότου ο αγαπημένος φίλος του Ορφέα επιτέθηκε στην Ευρυδίκη. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τη δάγκωσε ένα φίδι και πέθανε. Ο απαρηγόρητος Ορφέας ζήτησε από τους θεούς να κατέβει στον «Κάτω Κόσμο» ώστε να συναντήσει την αγαπημένη του. Ακούγοντας τη μαγική μουσική του ο Πλούτωνας πείσθηκε να του δώσει πίσω την Ευρυδίκη, με έναν όρο: Κατά τη διαδρομή προς τη Γη απαγορευόταν να γυρίσει να κοιτάξει την Ευρυδίκη.

Λίγο πριν το τέλος, όμως, ο Ορφέας γύρισε το κεφάλι του πίσω και η Ευρυδίκη εξαφανίστηκε για πάντα. Στο οπτικοποιημένο «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» τον «Ορφέα» υποδύεται ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε αριστουργηματικά και πρωτότυπα video clip. Σε μία συνταρακτική μάχη με ερεβώδεις δυνάμεις, ο ήρωας κατεβαίνει στον τρομακτικό «Άδη» για να πάρει πίσω τη δική του «Ευρυδίκη». Θα καταφέρει να επιστρέψει στην επιφάνεια;

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

https://www.youtube.com/watch?v=x7uQSEnEjqk

DMC Firewall is a Joomla Security extension!