Το portal του Love Radio 97,5 είναι ένας ακόμα δίαυλος επικοινωνίας με τους ακροατές του σε μια εποχή που επιτέλους αναγνωρίζεται ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που είχε θέσει το Love Radio από την έναρξη της λειτουργίας του.

 

Την ανάγκη που έχει το ραδιόφωνο για ταυτότητα, για άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με τον ακροατή και πάνω απ΄ όλα για μουσική χωρίς διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε ξένο και ελληνικό τραγούδι.

 

Το portal του Love Radio 97,5 ανοίγει τώρα μια ακόμα διαδικτυακή πόρτα στους φίλους του για να μπορούν να ενημερώνονται για ότι συμβαίνει γύρω τους και αφορά στη μουσική.

 

Με καθημερινή ενημέρωση, διαγωνισμούς, νέα από τον χώρο της show bizz, συνεντεύξεις διάσημων καλλιτεχνών, ταξίδια, Top Ten αγαπημένων τραγουδιών και πολλές εκπλήξεις το portal του Love Radio 97,5 φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη σας «μουσική εφημερίδα».

 

Οι πιστοί ακροατές του Love Radio 97,5 γνωρίζουν πολύ καλά πως η σχέση με το αγαπημένο τους ραδιόφωνο δεν πήρε πολύ χρόνο για να γίνει «ένας έρωτας σταθμός».

 

Ετσι και για εμένα αυτή η σχέση ξεκίνησε πριν 12 χρόνια.

Στην αρχή σαν μία απλή γνωριμία με ένα σταθμό που με γοήτευε, συνεχίστηκε με κοινό όραμα για καλή μουσική και οφέλη για περισσότερη επικοινωνία με τους ακροατές και τώρα πια εξελίχθηκε σε μια μεγάλη και αληθινή αγάπη.Μια αγάπη που καθημερινά γεννάει ιδέες και όνειρα.

 

Ενας έρωτας σταθμός για εσάς, μία οικογένεια πλέον για εμένα.

 

Ερση Γκουρνέλου

Head Of Communication

Love Radio 97,5

 

Χρειάζεστε τον Adobe Flash Player για να δείτε τα videos. Κατεβάστε τον δωρεάν από το site της Adobe.

YouTube YouTube