Ποιός είναι αυτός ο στιχουργός? Οεο?

Ποιός είναι αυτός ο στιχουργός? Οεο? 

«Παράφορα» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά που κυκλοφόρησε σήμερα στα ραδιόφωνα της χώρας. Πρόκειται για ένα dance κομμάτι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους, σύμφωνα με την εταιρία ΕΜΙ, του Νίκου Κωστιδάκη ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη ελληνική μουσική βιομηχανία.

 

Εμείς όμως μάθαμε ότι ο «Νίκος Κωστιδάκης» δεν είναι άλλος από τον καλό στιχουργό Νίκο Μωραίτη ο οποίος έχει γράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Γιατί όμως, αντί για το κανονικό του όνομα, ο Μωραίτης, χρησιμοποίησε το πατρικό επίθετο της μητέρας του?


Η απάντηση είναι ότι επειδή έχει αναλάβει και γράφει τους στίχους σε όλο το νέο δίσκο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Χατζηγιάννης του έχει βάλει σαν όρο να μην γράψει σε κανέναν άλλον έλληνα τραγουδιστή στίχους μέχρι να κυκλοφορήσει ο δίσκος του.

 

 

Ετσι, ο Μωραίτης, από τη στιγμή που ήθελε απεγνωσμένα να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά, χρησιμοποίησε το «Κωστιδάκης», το οποίο έχει δηλώσει καί στην ΑΕΠΙ ούτως ώστε να μην έχει και απώλεια εσόδων από τα δικαιώματα του «Παράφορα» που σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία!

 

Αυτά όμως μαθαίνονται και αναμένουμε με ενδιαφέρον η αντίδραση του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

 
     


Χρειάζεστε τον Adobe Flash Player για να δείτε τα videos. Κατεβάστε τον δωρεάν από το site της Adobe.

YouTube YouTube