«Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι»!

«Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι»! Συντονίσου στον έρωτα σταθμό και κέρδισε καθημερινά το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρεις και να ζήσεις την Αληθινή Αγάπη!

Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα,  (MBA, PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης), και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, (ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων) πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο… σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.  

Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.

Η Ελληνική έκδοση έγινε #1 bestseller σε ένα μόλις μήνα από την έκδοσή στα καταστήματα Public όπου διατίθεται και μετρά ήδη την 3η έκδοση.
Το «Αγάπη Τώρα» εκδόθηκε και στα Αγγλικά και έγινε Amazon bestseller σε μόλις 5 ημέρες από την κυκλοφορία του.

Δείτε την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:

https://www.youtube.com/watch?v=jhBKz9gD0Po

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.  
Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.

Στείλε το μήνυμά σου όταν ο παραγωγός στο ζητήσει γράφοντας τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ, άφησε ένα κενό και το ονοματεπώνυμό σου στο 54 777, και κάνε το «Αγάπη Τώρα» δικό σου!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd