Ο Love 97,5 και η Smile Acadimos σας ταξιδεύουν στην Πράγα!

Ο Love 97,5 ως χορηγός επικοινωνίας στο ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα “Love Goes To The Movies”,

800x545love songs

που θα είναι αφιερωμένο στις ωραιότερες μελωδίες αγάπης στην ιστορία του κινηματογράφου και θα μας χαρίσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στις 13 & 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς, εξασφάλισε για τους ακροατές του ένα μοναδικό ταξίδι στην μαγευτική Πράγα!

Czech Prague 37903711

Ενας τυχερός θα κερδίσει 3ήμερη διαμονή (2 νύχτες) για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο 4* ξενοδοχείου με πρωινό και τα αεροπορικά του εισιτήρια από το ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos (www.smileacadimos.gr) με προορισμό μία από τις πιο παραμυθένιες πόλεις της Ευρώπης, εντελώς δωρεάν!

Για να μπεις στη μεγάλη κλήρωση:

Βρες το post στη σελίδα του Love στο Facebook και κάνε like & share ή το tweet στο Love twitter και κάνε follow & retweet ή το post στο Instagram του Love και κάνε like & mention έναν ακόμα follower.

 

Czech Prague 195860408

Συντονίσου καθημερινά στους 97,5, άκουσε όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού, λάβε συμμετοχή αναδημοσιεύοντας τον διαγωνισμό στους λογαριασμούς σου στα social media και μπες στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στην εκπομπή Full In Love Breakfast 6 με 10 το πρωί!

 

Czech Prague 212586004

Ο τυχερός θα έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης του ταξιδιού από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017, εκτός εορταστικών περιόδων (Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα κα.) και τοπικών συνεδρίων ή εκθέσεων.

Our website is protected by DMC Firewall!